21- 26 mart  Orman Haftası Etkinliğimiz

18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ VE ZAFERİNİ  ANMA PROGRAMI okulumuzda düzenlenmiştir.

TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE

1-7 Mart Deprem Farkındalık Haftası kapsamında okulumuzda deprem tadbikatı  ve bilgilendirme yapılmıştır.

Siren sesiyle birlikte çök kapan hareketleri uygulanmış. daha sonra seri bir şekilde okul tahliye edilmiş ve öğrencilerimiz toplanma alanlarına güvenli biş şekilde ulaştırılmıştır.

Dilimizin Zenginlikleri Ocak Ayı Etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Dilimi Seviyorum Türkçe Konuşuyorum" deneme yazma yarışmasına "Dilim: Gönül Şenliğim" başlıklı denemesiyle katılan okulumuz 12/A sınıfı öğrencisi Elif BAYRAM il birincisi olmuştur.

Tüm öğrencilerimize mesleki eğitimde iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verilip, öğrencilerimiz olası iş kazaları ve bu tarz olaylar karşısındaki sorumluluk ve görevleri hakkında bilgilendirildi.

Deneme Sınavlarında Başarı Gösteren Öğrencilerimiz Ödüllendirildi