Haz

Kütahya Valiliği EGEP Programı çerçevesinde yaptıımız Okul Temelli Mesleki Gelişim Programımız.

Haz

EGEP Eğitim ve Gelişim Programı 2023 GA-12 Diğital Eğitim kapsamında öğrencilerimize kendi Qr kodlarını nasıl oluşturabilecekleri anlatıldı.

Haz

EGEP Eğitim ve Gelişim Programı 2023 GA-12 Diğital Eğitim kapsamından Web 2.0 Araçları konulu seminer  verildi.

Haz

Rehberlik ve Psikolojik Danışma (GA-7) Gelişim Alanı kapsamında 9-A sınıfı öğrencileri ile genel kültür alanında bilgi yarışması düzenlendi.

May

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayrımı İlçe Etkinliklerinde Okulumuz Simav İbn-i Sina MTAL'de yerini aldı.

May

İlçemiz liseler  arası duzenlenen genel kültür ve  bilgi yarışmasında 2. olan okulumuz Simav İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini Tebrik Ederiz.

May

Etwinning öğrencileri eğlenerek tamamladıkların English ın Funny Ways projesi sonunda sertifikalarını aldılar.

May

EGEP Eğitim ve Gelişim Programı 2023 GA-13 Din Öğretimi ptogramı kapsamında Vakıflar Haftası pano hazırlama ve sinevizyon etkinliği düzenlenmiştir.

May

Etwinning kapsamında öğrencilerimiz ingilizce günü yaparak eğlenceli bir tiyatro oyunu ortaya koyup şarkılı,danslı,şiir dolu bir gün geçirdiler

May

Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı 2023 GA-09 İnavasyon gelişim alanı kapsamında "Ailemiz elimizde" etkinliği yapılmıştır.

May

Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı 2023 GA-16  Mesleki Gelişim Programı kapsamında toplum hizmeti başlığı aldında organ bağışıyla ilgili farkındalık oluşturmak için bilgilendirme yapıldı.

EGEP Eğitim ve Gelişim Programı 2023 GA-13 Din Öğretimi ptogramı kapsamında " Kut-ü'l Amare Zaferi konulu konferans ve belgesel izletimi gerçekleştirilmiştir.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İş Güvenliği ve Sağlığı Seminerini  gerçekleştirdik.

Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı 2023 GA-16 Mesleki Eğitim Alanındaki fotoğraf etkinliğimiz.

Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı 2023 GA-03 Cahit ARF Matematik Yılı etkinlikleri kapsamında Sergi ve Pano  çalışması yapılmıştır.