Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı 2023 GA-09 İnavasyon gelişim alanı kapsamında "Sağlık alanında okuma bana ve çevreme neler kattı" konulu kompozisyon etkinliği yapılmıştır.

Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı 2023 GA-09 İnavasyon gelişim alanı kapsamında "Bu sınıfta hareket var" gösteri etkinliği yapılmıştır.

Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı 2023 GA-01 Akademik başarıyı arttırma gelişim alanı kapsamında bilgi yarışması düzenlenmiştir.

Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı 2023 GA-01 Akademik Başarıyı artırma çalışmalarımız kapsamında 11/A sınıfında hayalimdeki üniversite konulu kompozisyon çalışması yapılmıştır.

Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı 2023 GA-01 Akademik Başarıyı artırma çalışmalarımız kapsamında 12. Sınıf öğrencilerimize konferans düzenlenmiştir.

Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı 2023 GA-01 Akademik Başarıyı artırma çalışmalarımız kapsamında deneme sınavları yapılmaktadır.

Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı 2023 GA-13 Din Öğretimi kapsamında Simav Diyanet Gençlik Merkezine tanıtım gezisi düzenlenmiştir.

Sağlığımız için suyun önemi konulu slogan yarışması düzenlenmiştir.

Kuruculuğunu okuumuz İngilizce Öğretmeni Fulya BAŞER in Gürcistan'dan Tatia Mardaleishvili ile yaptığı 12 ortaklı eTwinning projesi Şubat ayında başladı.

GA-18 GELECEĞE YÖNELİM KAPSAMİNDA,  9-A SINIFI ÖĞRENCİLERİ

"Verimli Ders Çalışma Becerilerinin Geliştirilmesi " konulu Eğitim Seminerine katılmışlardır.

"Çizgili Dünya" Resim etkinliği

GA-08 EGEP projesi özel eğitim- özel yetenek gelişim alanı etkinlikleri çerçevesinde okulumuz 10- A sınıfında "Çizgili Dünya" konulu  gönüllü öğrencilerden oluşan animasyon  resim etkinliği düzenlenmiştir.

GA-08 EGEP projesi özel eğitim- özel yetenek gelişim alanı etkinlikleri çerçevesinde okulumuz 10-B sınıfında "YETENEĞİN NE?" konulu sınıf içi gösteri düzenlenmiştir.

Fotoğraf yarışması GA-08 EGEP projesi özel eğitim- özel yetenek gelişim alanı etkinlikleri çerçevesinde okulumuz 10-B sınıfında "FOTOĞRAFIN İZİ"  konulu serbest fotoğraf yarışması düzenlenmiştir.

Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı,  Dijital Eğitim ( GA-12) Gelişim Alanı kapsamında "Mucit olsam" konulu kompozisyon etkinliğimiz.

Ock

GA-08 EGEP projesi özel eğitim- özel yetenek gelişim alanı etkinlikleri çerçevesinde okulumuz 11-A ve 11-B sınıfınları içerisinde gurup çalışması olarak şiir dinletisi yarışması yapıldı.