Etiket Sonuçları: Simav İbn-i Sina

May

Etwinning öğrencileri eğlenerek tamamladıkların English ın Funny Ways projesi sonunda sertifikalarını aldılar.

May

Etwinning kapsamında öğrencilerimiz ingilizce günü yaparak eğlenceli bir tiyatro oyunu ortaya koyup şarkılı,danslı,şiir dolu bir gün geçirdiler

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İş Güvenliği ve Sağlığı Seminerini  gerçekleştirdik.

May

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Ve Gelişim Programı (Egep) Projemizi Bitirdik.

May

Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı,  Geleceğe Yönelim ( GA-18) Gelişim Alanı kapsamında İSG kursu düzenlenmiştir.

Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı,  Yabancı Dil Eğitimi ( GA-21)  Alanı kapsamındaki "Kompazisyon" etkinliğimiz.

Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı kapsamında Rehberlik ve Psikolojik Danışma ( GA-7) Gelişim Alanına yönelik Sevgi temalı "şiir yarışması" gerçekleştirilmiştir.

Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı, Mesleki Eğitim (GA-16) Gelişim Alanı kapsamında slogan etkinliğimiz.

Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı kapsamında Rehberlik ve Psikolojik Danışma ( GA-7) Gelişim Alanı Kompozisyon Etkinliğimiz.

Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı kapsamında Rehberlik ve Psikolojik Danışma ( GA-7) Gelişim Alanı Seminer Etkinliğimiz.

Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı, Mesleki Eğitim (GA-16) Gelişim Alanı kapsamında etkinliğimiz.

Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı  Din Öğretimi ( GA-13) Gelişim Alanı Şiir yarışması Etkinliği.

Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı,  Geleceğe Yönelim ( GA-18) Gelişim Alanı kapsamındaki resim yarışması etkinliğimiz.

Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı,  Yabancı Dil Eğitimi ( GA-21)  Alanı kapsamındaki "CANLANDIRMA" etkinliğimiz.

Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı,  Yabancı Dil Eğitimi ( GA-21)  Alanı kapsamındaki "SLOGAN" etkinliğimiz.

Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı  Din Öğretimi ( GA-13) Gelişim Alanı konferans etkinliğimiz.

Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı,  Geleceğe Yönelim ( GA-18) Gelişim Alanı kapsamındaki seminer etkinliğimiz.

Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı,  Yabancı Dil Eğitimi ( GA-21)  Alanı etkinliğimiz.

28 Şubat sivil savunma günü etkinlikleri kapsamında personel tahliye ve deprem tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı kapsamında Rehberlik ve Psikolojik Danışma ( GA-7) Gelişim Alanı Bilgi Yarışması Etkinliğimiz.

Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı  Din Öğretimi ( GA-13) Gelişim Alanı Etkinliğimiz.

Egep GA-18 Geleceğe Yönelim gelisim alanında , Faaliyet türü olarak "Gelecekte Çevremiz "konulu  şiir yarışması

Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı kapsamında Rehberlik ve Psikolojik Danışma ( GA-7) Gelişim Alanı Etkinliğimiz.

Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı  Din Öğretimi ( GA-13) Gelişim Alanı Diyanet Gençlik Merkezi tanıtım Etkinliğimiz.

Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı,  Yabancı Dil Eğitimi ( GA-21)  Alanı kapsamındaki "GÖSTERİ" etkinliğimiz.

Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı,  Geleceğe Yönelim ( GA-18) Gelişim Alanı kapsamındaki "SLOGAN" etkinliğimiz.

Tarihimizin Onemli Değeri Hekim Sinan

Kütahya Valiliği EGEP Eğitim ve Gelişim Programı,  Geleceğe Yönelim ( GA-18) Gelişim Alanı kapsamındaki kompozisyon etkinliğimiz.